lenta

ШКОЛА

Актуално

Във връзка с дистанционното обучение в школа Арете, което започва от утре, 21.03.2020г., днес учениците от 6. и 7. клас ще получат на електронната си поща указания за времето и начина, по който ще се провеждат учебните часове. Ако се нуждаете от помощ, може да позвънете на телефон 0886 039 303.

Уважаеми родители, във връзка със ситуацията в страната школата ще премине на дистанционно обучение. Моля до 18.03.2020г. да ни изпратите трите имена на ученика, актуален негов e-mail и в кой клас учи. Писмата си изпращайте на адрес: arete@abv.bg.

Продължава записването за курсовете през учебната 2019-2020 г.

Описание на курса:

Обучението се осъществява съобразно учебния материал и е насочено към подготовка за кандидатстване след 7. клас. Работи се по създадени от преподавателите в Школата материали, които учениците получават в началото на курса и по време на занятията. Ползват се и учебни помагала, чиито автори са утвърдени професионалисти с дългогодишен педагогически опит.

Към всяко занятие има домашна работа, която се проверява от преподавателите и се оценява. В процеса на обучение се осъществява текущ контрол под формата на тестови изпитвания и пробни изпити.

Към курса на обучение са предвидени 8 пробни изпита (по 4 за всеки от предметите). След всеки пробен изпит се прави анализ на всяка една от задачите, като резултатите от изпита помагат за максимално изчистване на пропуските преди самия изпит.

Продължителност на курса:

Полезни връзки:

Министерство на образованието
РУО София град

Пожелание за успех!

Скъпи ученици, добре дошли в школа “Арете” !
Започвайки своето обучение в нашата школа, вие трябва да сте сигурни, че ще усвоите трайни и задълбочени знания, които ще ви помогнат да постигнете висок успех на изпитите. Досегашните успехи на нашите курсисти са най-красноречивото доказателство за това. Всеки ученик, преминал през обучение в школа “Арете”, може да избира между най-елитните училища в София. Гаранции за вашия успех са високият професионализъм на нашите преподаватели и изпитаната методика, по която те работят.

Желаем успех на всички наши ученици!

На добър час!

Нашите успехи !

80% от кандидат-гимназистите, подготвяни в школата, бяха приети на ПЪРВО ПОСОЧЕНО ЖЕЛАНИЕ в следните училища:

91 НЕГ “Проф. К. Гълъбов”, 73 НЕГ, 164 ИЕГ “Мигел де Сервантес”, СМГ “Паисий Хилендарски”, II АЕГ “Томас Джеферсон”, 9 ФЕГ, НТБГ, НФСГ, 35 СОУ “Добри Войников”, 133 СУ, 31 СУЧЕМ. 18 СУ. Всички ученици, подготвяни в школата, в момента учат в престижни софийски училища.

Горди сме с успехите на нашите деца!
© 2002 Web Design by L.S. maatbg@abv.bg (0886) 03 93 03

© 2000 Logo Disign by Rumen Nedjalkov